Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nintendo επαναφέρει τη σειρά συνεντεύξεων “Ask the Developer” και ξεκινάει με το Game Builder Garage

*
Η Nintendo αποφάσισε να επαναφέρει στο site της τη σειρά συνεντεύξεων “Ask the Developer” και οι πρώτοι που παρουσιάζονται στο νέο αυτό ξεκίνημα είναι οι άνθρωποι πίσω από το Game Builder Garage. Στη σχετική σελίδα που μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Nintendo (ή με ένα click εδώ), οι Naoki Masuda και Kosuke Teshima μιλούν για το νεότερο εγχείρημά τους που μαθαίνει στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν μια σειρά εργαλείων για να φτιάξουν ένα videogame που ονειρεύονται, με τη βοήθεια ειδικών χαρακτήρων που αποκαλούνται Nodons. H συνέντευξη προσφέρεται και στα αγγλικά και οι δύο άνθρωποι της ομάδας μιλούν για το όραμά τους, τις αρχικές ιδέες και το πως πήραν όλα σάρκα και οστά για να καταλήξουν στα σημερινά δεδομένα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*