Η Paradox Interactive ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει το RPG Pillars of Eternity της Obsidian Entertainment, το οποίο χρηματοδοτήθηκε μέσω Kickstarter. H ομολογουμένως όχι και τόσο αναμενόμενη συνεργασία συνεπάγεται ότι η Obsidian θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στη δημιουργία του παιχνιδιού, με τον CEO Feargus Urquhart να παραδέχεται ότι αυτό είναι το δυνατό σημείο του studio. Από πλευράς της, η Paradox διαβεβαίωσε τους υποστηρικτές του παιχνιδιού ότι δεν πρόκειται να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση αναφορικά με την ποιότητά του και τα όσα αρχικά είχαν υποσχεθεί στο κοινό.

«Το project ανήκει στην Obsidian. Αυτοί έχουν τον έλεγχο της ανάπτυξής του. Πρόκειται για ένα δικό τους ΙΡ. Εμείς θα επικεντρωθούμε στο μάρκετινγκ τη διανομή και τις υποχρεώσεις απέναντι στο Kickstarter. Κάποιος πρέπει να στείλει τα μπλουζάκια», δήλωσε ο CEO της Paradox Fred Wester, ο οποίος συμπλήρωσε ότι είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη συνεργασία να επεκταθεί και πέρα από αυτό το project. Το Pillars of Eternity αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Linux και Mac προς το τέλος του 2014.
Ούτε το τελευταίο trailer του Marvel's Wolverine δεν γλίτωσε από την οργή της κοινότητας του PlayStation
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity