Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H People Can Fly ανακοίνωσε νέο next-gen AAA action adventure

*
Η People Can Fly ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός νέου AAA -ιδιαίτερα φιλόδοξου- action adventure game που θα κυκλοφορήσει για PC, κονσόλες νέας γενιάς και πλατφόρμες streaming. Χωρίς να δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες, το studio αποκάλυψε πως στο νέο του game εργάζεται ήδη το γραφείο της Νέας Υόρκης, ενώ μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα κάνει και αρκετές προσλήψεις για να καλυφθούν οι ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό. Το project επιβλέπουν ο επικεφαλής του studio, David Grijns, και ο creative director Roland Lesterlin. Θα συμμετέχουν ακόμη οι ομάδες σε άλλες 3 πόλεις του κόσμου για τους επόμενους 12-18 μήνες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το νέο game, αλλά και το link για τις θέσεις εργασίας, στο επίσημο site της People Can Fly.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*