Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Reyna θα είναι η πρώτη Agent του Valorant (trailer)

*
Η Reyna θα είναι η πρώτη Agent που θα προστεθεί στο Valorant μετά την κλειστή beta του παιχνιδιού. Η είσοδος της Reyna στον τίτλο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου, ταυτόχρονα με το επίσημο λανσάρισμα του παιχνιδιού για PC. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που πιστεύει ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και είτε θα σκοτώσει, είτε θα σκοτωθεί.

Μέσω ενός trailer που δημοσίευσε η Riot Games, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια πρώτη γεύση από το τι μπορεί να κάνει η Reyna. Διαθέτει δύο ικανότητες που μοιράζονται Soul Orbs. Η πρώτη επαναφέρει πλήρως την κατάσταση της υγείας της αλλά και την ασπίδα της έως το 50. Η άλλη ικανότητα την καθιστά άτρωτη για λίγα δευτερόλεπτα, όμως στο διάστημα αυτό δεν μπορεί να πυροβολήσει.


Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*