Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Square Enix αναπτύσσει καινούριο τίτλο Dragon Quest για τα συστήματα νέας γενιάς

*
H Square Enix έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός νέου τίτλου Dragon Quest για την επόμενη γενιά με την ανάπτυξη του παιχνιδιού να έχει αναλάβει η βασική ομάδα που έφτιαξε και το Dragon Quest XI. Η ανακοίνωση δεν ήρθε από κάποιο επίσημο δελτίου τύπου της Square Enix αλλά από την νέα σελίδα προσλήψεων προσωπικού που αφορά την δημιουργία ενός καινούριου τίτλου στις 27 Ιουνίου 2019.

Συγκεκριμένα στην σελίδα προσλήψεων προσωπικού της Square Enix ο director του Dragon Quest XI, Takeshi Uchikawa αναφέρει πως το στούντιο θέλει να μεταφέρει το μεγαλείο της σειράς σε όλον τον κόσμο και πως η νέα δημιουργία της ομάδας αποτελεί έναν HD τίτλο με στόχο τη νέα γενιά, ενδεχομένως δηλώνοντας εμμέσως τις νέες κονσόλες από Sony και Microsoft.




Αν και δεν γνωρίζουμε τίτλο, δε θα ήταν απίθανο το νέο παιχνίδι να ονομάζεται Dragon Quest XII, αν φυσικά βασίζεται στην βασική σειρά. Στην σελίδα αναφέρεται η αναζήτηση για, Battle System Planners, Facial Motion Designers, 2D Backgrounds Designers, Motion Designers και Technical Artists.

Ο νέος τίτλος δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας και το γεγονός πως απευθύνεται για τα συστήματα νέας γενιάς σημαίνει ότι θα αργήσουμε ακόμα για να τον δούμε σε κυκλοφορία. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας κρατάμε ενήμερους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*