Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Team 17 ανακοινώνει σχέδια για NFT στα Worms, τα ακυρώνει άμεσα μετά την κατακραυγή

*
Φαίνεται πως κάποιες εταιρείες προσπαθούν να μπουν τσαπατσούλικα στο χωρό των NFT και ως αποτέλεσμα γρήγορων αποφάσεων είναι η κατακραυγή του κόσμου. Νεότερο θύμα αυτής της υπόθεσης είναι η Team 17. Η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της για επέκταση των NFT στα παιχνίδια Worms με πολύ συγκεκριμένο artwork που θα μπορεί να πωλείται σε αυτήν την ψηφιακή μορφή για τις στολές των σκουληκιών, ωστόσο τα σχόλια της κοινότητας ήταν τόσα πολλά και τόσο αρνητικά που έγινε άμεσα στροφή 180 μοιρών. Η εταιρεία ανακοίνωσε συγκεκριμένα πως «ακυρώνουμε το MetaWorms NFT. Ακούσαμε τους παίκτες, τους συνεργάτες μας και τις κοινότητες, αντιληφθήκαμε τις ανησυχίες τους και πήραμε την απόφαση να κάνουμε πίσω σχετικά με το βήμα προς το χώρο των NFT». Αυτή, να υπενθυμίσουμε, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς αντίστοιχες αρνητικές αντιδράσεις είχε το κοινό για τις σχετικές προσπάθειες τόσο της Ubisoft, όσο και της Konami.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*