Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hacker έκλεψε δεδομένα της AMD για επερχόμενες GPUs και τον graphics source code του Xbox Series X

*
H AMD δείχνει να περνάει δύσκολα αυτές τις μέρες και όπως αποκάλυψε chip designer, hacker κατάφερε να αποσπάσει αρχεία που περιελάμβαναν στοιχεία για τις επόμενες GPUs και τον graphics source code του Xbox Series X. Η AMD δεν έδωσε ιδιαίτερα πολλές πληροφορίες στη δημοσιότητα και η hacker τόνισε σε ξένες ιστοσελίδες πως τα στοιχεία που απέκτησε έχουν υλικό για το Navi 10 (Radeon RX 5700 series), το Navi 21 και την Arden GPU που βρίσκεται στο εσωτερικό του Xbox Series X. Η ίδια ζήτησε 100 εκατομμύρια δολάρια για τον κώδικα και απείλησε να διαρρεύσει τα πάντα αν δεν βρεθεί αγοραστείς. Σημείωσε δε πως βρήκε τις πληροφορίες σε έναν hacked υπολογιστή τον Νοέμβριο. Η ίδια η AMD δεν φαίνεται πάντως διατεθειμένη να υποκύψει στις πιέσεις και αναφέρει πως ακόμη και αν εμφανιστούν αυτές οι πληροφορίες δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα ούτε στην ίδια, αλλά ούτε και σε συνεργάτες της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*