Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Heroes of the Storm: Season 1 και νέοι ήρωες

Η Blizzard το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει αλλάξει νοοτροπία όσον αφορά στην ανάπτυξη των τίτλων της, καλώντας pro gamers, streamers και YouTubers στα γραφεία της ώστε να ζητήσει τη γνώμη τους, πριν την επίσημη ανακοίνωση νέου υλικού. Όπως λοιπόν έγινε και πριν το launch του Whispers of the Old Gods για το Hearthstone, σειρά πήρε το Heroes of the Storm. Πέρα από τους δύο νέους χαρακτήρες, Chromie και Medivh, παρουσιάστηκε το format για την Season 1 του Ranked mode. Οι καλεσμένοι είχαν μια πρώτη επαφή με το νέο υλικό, έδωσαν feedback στην εταιρία και την Παρασκευή είχαμε τις πρώτες λεπτομέρειες για το τι θα καταφτάσει στο Heroes of the Storm.



Η Chromie θα είναι η πρώτη αντιπρόσωπος των Dragonflights από το Warcraft και θα είναι διαθέσιμη στις 17 Μαΐου. Παρότι είναι μέλος των Bronze Dragons, στο Heroes of the Storm θα έχει την gnome μορφή της και θα χειρίζεται τόσο το χρόνο αλλά και την έμφυτη μαγεία της. Ως ranged assassin έχει spells που μπορεί να χρησιμοποιεί από μεγάλη απόσταση καθώς και ικανότητες που τη βοηθούν ώστε να χειραγωγεί και να περιορίζει τις κινήσεις των αντιπάλων της.



Ο Medivh θα κάνει την εμφάνισή του στο Nexus στις 14 Ιουνίου, χρονικά κοντά με την κινηματογραφική του εμφάνιση στην ταινία Warcraft. Ο Archmage Medivh, αν και χαρακτηρίζεται ως Specialist, φλερτάρει αρκετά με το ρόλο που έχουν τα Supports καθώς προσφέρει με τις ικανότητές του πολλές υπηρεσίες τύπου utility στην ομάδα του. Μπορεί να δημιουργήσει Portals για να χρησιμοποιήσει αυτός και οι συμπαίκτες του ώστε να κινηθούν γρήγορα στο πεδίο της μάχης ενώ με τη μαγική του ασπίδα μπορεί να προστατέψει τους συμπαίκτες του από τις επιθέσεις των αντιπάλων τους.

Στις 14 Ιουνίου θα κάνει επίσης την εμφάνισή του το νέο και ανανεωμένο Ranked Mode. Με την εισαγωγή των seasons, divisions και των rewards για το τέλος της κάθε season, η Blizzard επιτέλους βελτιώνει το Ranked Mode, ίσως το πιο δημοφιλές αίτημα των παικτών. Δανειζόμενο από το σύστημα του Starcraft 2, το νέο Ranked System χωρίζει τους παίκτες σε divisions ανάλογα με το επίπεδο των ικανοτήτων τους. Σε αύξουσα σειρά τα divisions είναι Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master και Grand Master. Όλα τα divisions μέχρι και το Diamond είναι με τη σειρά τους χωρισμένα σε 5 κατηγορίες με την χαμηλότερη να είναι η 5η και η υψηλότερη η 1η.

Στην αρχή της Season 1, οι παίκτες θα παίξουν 10 placement matches που θα καθορίσουν την αρχική τους κατάταξη στο division system ενώ από εκεί και πέρα, οι νίκες θα τους προσφέρουν πόντους και οι ήττες θα αφαιρούν πόντους. Όταν οι παίκτες αποκτήσουν αρκετούς πόντους θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ένα promotion match που, αν κερδηθεί, θα τους ανεβάσει κατηγορία. Αντιστοίχως αν μετά από ένα σερί ηττών, φτάσουν στον πάτο της κατηγορία τους, οι παίκτες θα παίζουν ένα demotion match ώστε να υπερασπιστούν τη θέση τους στην κατηγορία.

Τα πράγματα αλλάζουν αρκετά στις 2 ανώτερες κατηγορίες, Master και Grand Master. Οι παίκτες επιπέδου Master δεν θα έχουν divisions αλλά θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξή τους, από τον αριθμό των συνολικών πόντων που θα έχουν συγκεντρώσει στην κατηγορία τους. Τέλος, η κατηγορία Grand Master θα περιέχει τους 500 καλύτερους παίκτες της κάθε περιοχής με τις κατατάξεις να ανανεώνονται σε καθημερινή βάση. Η διάρκεια της πρώτης season υπολογίζεται σε 3 μήνες και ανάλογα με την ανταπόκριση των παικτών, η Blizzard είναι διευθετημένη να κάνει τροποποιήσεις. Στο τέλος κάθε season, οι παίκτες που συμμετείχαν θα λαμβάνουν διάφορα καλούδια, όπως gold, portraits και mounts ανάλογα με την κατάταξή τους.

Για τη διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας των παικτών, η Blizzard αποφάσισε να τοποθετήσει κάποιους περιορισμούς στο Ranked Mode. Κατ' αρχήν, οι silenced παίκτες δεν θα μπορούν να παίξουν Hero League όσο διαρκεί η τιμωρία τους. Επίσης, οι παίκτες που θα θέλουν να παίξουν μαζί σε δυάδα, θα μπορούν μόνο εάν η κατάταξή τους δεν διαφέρει περισσότερο από ένα division. Για παράδειγμα ένας παίκτης Gold μπορεί να παίξει δυάδα μαζί με έναν Silver ή έναν Platinum αλλά δεν μπορεί να μπει σε group με έναν Diamond. Τέλος, η Blizzard είχε αρχικά προτείνει να επιτρέψει μέχρι 3 παίκτες να συμμετάσχουν μαζί στο Hero League αλλά ύστερα από τις αντιδράσεις των καλεσμένων της και σεβόμενη και τις απόψεις του community αποφάσισε να μην προβεί στην αλλαγή.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το official launch του Heroes of the Storm, η Blizzard παρουσιάζει συνεχώς ολοκληρωμένες διορθωτικές κινήσεις. Ακούγωντας προσεκτικά τις επιθυμίες των παικτών της και βασιζόμενη στις δικές της εμπειρίες, το Ranked Mode που παρουσιάστηκε έχει ακριβώς ότι περιμέναμε εδώ και έναν χρόνο. Καλιό αργά παρά αργότερα που λένε και στο χωρίο μου.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Heroes of the Storm
    • 12+ pegi 12+
      • 8.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (4)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eu.battle.net/heroes/en/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*