Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

How to play trailer για το GWENT: The Witcher Card Game

*
H CD PROJEKT RED δημιουργός της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών The Witcher, παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer για το επερχόμενο GWENT: The Witcher Card Game. Σε αυτό παρουσιάζονται τα νέα χαρακτηριστικά και οι αλλαγές που φέρνει στον τίτλο το Homecoming, το μεγαλύτερο, ως τώρα, content update για το GWENT. Επιπλέον, γίνεται εκτενής αναφορά στα βασικά του The Witcher Card Game, όπως το round-based gameplay, τα δύο tactically distinct rows, τα μοναδικά melee και ranged card-battling mechanics αλλά και το deck building system. Το GWENT: The Witcher Card Game θα είναι διαθέσιμο υπομορφή beta από τις 23 Οκτωβρίου 2018, μετά και το λανσάρισμα του Homecoming update. Το επίσημο λανσάρισμα των εκδόσεων για Xbox One και PlayStation 4 έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*