Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

IO Interactive και Warner Bros συνεχίζουν τη συνεργασία τους με ένα νέο παιχνίδι

*
Η IO Interactive και Warner Bros. Interactive Entertainment ανακοίνωσαν πως συνεχίζουν την συνεργασία τους πάνω σε ένα νέο παιχνίδι μετά τα Hitman 2 και Hitman HD Enhanced Collection. Λεπτομέρειες σχετικά με τον νέο τίτλο δεν έχουν δοθεί φαίνεται όμως πως δε θα αφορά κάποιο νέο κεφάλαιο στη σειρά Hitman. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της IO Interactive, Hakan Abrak, δήλωσε πως πρόκειται για ένα νέο σύμπαν και το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να μην εστιάζει στον Agent 47. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για υπολογιστές και κονσόλες. Επιπλέον, ο Abrak είπε πως μέσα από την συνεργασία αυτή, η Warner έδειξε πως καταλαβαίνει και σέβεται το όραμα του στούντιο και συνεχίζουν τη συνεργασία με μεγάλη χαρά.



Συνέχισε αναφέροντας πως η IO Interactive έχει μεγάλη ιστορία στην δημιουργία εξαιρετικών χαρακτήρων και κόσμων όπου οι παίκτες απολαμβάνουν να παίζουν και είναι κάτι που βρίσκεται στο DNA του στούντιο. «Το επόμενο βήμα καθώς ξεκινάμε το καινούριο αυτό σύμπαν είναι να βρούμε ταλέντα που θα έρθουν στην ομάδα μας για αυτό το εκπληκτικό ταξίδι», σημείωσε κλείνοντας. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το νέο αυτό παιχνίδι αλλά και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα της IO Interactive θα σας κρατάμε ενήμερους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*