Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Indie studio προσπαθεί να αποσπάσει το ΟΚ της Warner Bros. για τη μεταφορά του Mortal Kombat Trilogy σε 4Κ

*
To indie studio Eyeballistic εγκαινίασε ένα petition, ελπίζοντας να πείσει τη Warner Bros. να τους επιτραπεί η μεταφορά του Mortal Kombat Trilogy σε ανάλυση 4Κ. Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να συγκεντρώσει έναν αριθμό υπογραφών ικανό να πείσει την ιδιοκτήτρια του IP ότι υπάρχει μαζική απαίτηση.

Το Mortal Kombat Trilogy κυκλοφόρησε το 1996 και αποτελείται από τα Mortal Kombat, Mortal Kombat II, Mortal Kombat III και Ultimate Mortal Kombat III. Η Eyeballistic θέλει να αναβαθμίσει τα γραφικά και τα μοντέλα των χαρακτήρων σε ανάλυση 4Κ με ρυθμό ανανέωσης στα 60fps, χρησιμοποιώνας την Unreal Engine 5. Σημειώνεται ότι το studio προσέγγισε τον Ed Boon, συνδημιουργό του Mortal Kombat το 2016, με σκοπό την ανάπτυξη του Mortal Kombat HD. O Boon ναι μεν προθυμοποιήθηκε να υποστηρίξει την προσπάθεια, όμως η Warner Bros. απόρριψε την πρόταση, λόγω του ότι δεν πείστηκε ότι το παιχνίδι θα πουλούσε περισσότερα από 100.000 αντίτυπα, ώστε να δικαιολογηθεί το κόστος του marketing.


Ας ελπίσουμε ότι θα σταθεί πιο τυχερή στο νέο της εγχείρημα. Αν τελικά ληφθεί η πολυπόθετη έγκριση, το επόμενο βήμα θα είναι να ζητηθεί η χρηματοδότηση εκ μέρους του κοινού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*