Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Το Resident Evil 8 θα είναι το πιο σκοτεινό και βίαιο της σειράς

*
Ο Dusk Golem, ένας από τους πλέον γνωστούς insiders στα της Capcom, δημοσίευσε κάποια πρώτα στοιχεία για το Resident Evil 8. Σύμφωνα με τον ίδιο, το νέο game θα είναι το πιο σκοτεινό και βίαιο της σειράς, ενώ θα έχει και τους πιο τρομακτικούς εχθρούς που έχουμε δει μέχρι σήμερα.





Οι πληροφορίες που έχει μεταφέρει ο Dusk Golem σημειώνει ακόμη πως το Resident Evil 8 θα είναι cross-gen game, δηλαδή θα κυκλοφορήσει τόσο στην τωρινή, όσο και στην επόμενη γενιά συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας και θα χρησιμοποιεί την RE Engine. Το παιχνίδι εικάζεται πως θα κυκλοφορήσει ως Resident Evil 8: Village ή Resident Evil Village και θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2021. Περισσότερα στο άμεσο μέλλον. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*