Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Το Resistance 4 ακυρώθηκε λόγω πληθώρας τίτλων στην post-apocalyptic θεματολογία

*
Την πληροφορία πως το Resistance 4 ακυρώθηκε από πλευράς Sony λόγω πληθώρας τίτλων post-apocalyptic έφερε στην επιφάνεια insider. Συγκεκριμένα, ο Colin Moriarty ανέφερε στο 153ο επεισόδιο του podcast Sacred Symbols πως στο εσωτερικό της ιαπωνικής εταιρείας έγιναν ιδιαίτερες συζητήσεις, καθώς την ίδια στιγμή βρίσκονταν σε φάση pre-production αρκετά παιχνίδια στην ίδια θεματολογία, όπως το Killzone: Shadow Fall, Horizon: Zero Dawn και The Last of Us. Ο Moriarty έχει αποδειχτεί έγκυρος, καθώς γνωρίζει προσωπικά συνεργάτες της Sony και έχει φέρει στην επιφάνεια αρκετές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες πριν την αποκάλυψή τους στο παρελθόν. Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο 02:03:37 του παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*