Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider αναφέρει πως ετοιμάζεται το PUBG 2 από την Krafton (video)

Όπως φαίνεται, η Krafton εργάζεται ήδη πάνω στο PUBG 2, όπως μαρτυρά insider με αρκετά έγκυρες πηγές, όπως έχει δείξει το παρελθόν. Συγκεκριμένα, στο νέο του video, o PlayerIGN ισχυρίζεται πως το PUBG 2 είναι ήδη στα σκαριά και θα εστιάζει περισσότερο σε ρεαλιστικές μάχες παρά σε φουτουριστικές. Η πληροφορία πως το δεύτερο game στο franchise ετοιμάζεται από την γνωστή ομάδα ανάπτυξης είναι είναι «φρέσκια», καθώς την έχει αναφέρει και το Bloomberg σε σχετικό ρεπορτάζ του. Για την ανάπτυξή του, μάλιστα, έχουν χρησιμοποιηθεί και κάποιοι νέοι developers που έχουν εμπειρία σε άλλα battle royale games της αγοράς, με στόχο να προσφερθεί στο κοινό μια ακόμη καλύτερη εμπειρία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν κυκλοφορία του το 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*