Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insiders αναφέρουν πως η Microsoft εξαγόρασε άλλα 3 studios που θα ανακοινώσει σύντομα

*
Το Xbox & Bethesda Games Showcase πλησιάζει και η Microsoft φαίνεται πως αυξάνει τα games studios της από τα 23 στα 26. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον αφήνουν να εννοηθεί insiders της αγοράς, όπως ο YouTuber Colteastwood που είναι και υπεύθυνος για το XCN Podcast. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρει πως «το 26 είναι το νέο 23», ενώ αμέσως μετά o Tom Warren επιβεβαιώνει -τρόπον τινά- την πληροφορία, σημειώνοντας πως «το 26 ταιριάζει σίγουρα στη φράση της Microsoft πως πάνω από 23 studios σε όλο τον κόσμο δημιουργούν games για το Xbox». Όπως είναι λογικό, η δήλωση αυτή βάζει φωτιές ενόψει Σαββατοκύριακου και έχει βάλει τους πάντες να σκέφτονται τι μπορεί να ακολουθήσει. Αναμένουμε με ενδιαφέρον λοιπόν!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*