Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: «Μακριά ακόμη ένα λαμπρό μέλλον για το VR» (video)

*
O CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, παραχώρησε συνέντευξη στην Washington Post, όπου και επιβεβαίωσε πως δεν θα γίνουν άμεσα βήματα προς τα μπροστά στην αγορά του VR. Χωρίς να μιλήσει συγκεκριμένα για το ίδιο το hardware, o Ryan εστίασε στο κομμάτι της αγοράς γενικότερα και δεν ξεκαθάρισε ακριβώς πότε θα δούμε τη νέα έκδοση του PlayStation VR hardware. Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε πως η Sony παραμένει πιστή στο όραμα του PlayStation VR και θα συνεχίσει να το τροφοδοτεί με νέες κυκλοφορίες. «Δεν νομίζω ότι είμαστε κοντά από το μέλλον του VR. Εμείς από την πλευρά μας πιστεύουμε στο VR και θεωρούμε πως κάποια στιγμή στο μέλλον, το VR θα είναι μια μοναδική ενότητα της interactive ψυχαγωγίας. Θα γίνει αυτό φέτος; Όχι. Θα γίνει του χρόνου; Όχι. Θα γίνει κάποια στιγμή; Ναι ,το πιστεύουμε και είμαστε χαρούμενοι για την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει ήδη με το PlayStation VR», ήταν η ακριβής δήλωση του υψηλόβαθμου στελέχους της Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*