Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Kevin “Hercules” Sorbo voice pack για το SMITE

Με την εγκατεστημένη βάση του SMITE να ξεπερνά πλέον τους 10 εκ. μοναδικούς παίκτες από όλο τον πλανήτη, η Hi-Rez Studios γιορτάζει και προσθέτει στο διάσημο MOBA το “Retro Herc” skin. Το αρχικό μοντέλο του Hercules (Ηρακλής) από την early PC beta του SMITE θα διατεθεί ως skin τόσο στο PC όσο και στο Xbox One. Επιπλέον, οι παίκτες που θα κερδίσουν 10 PvP matches τον Αύγουστο θα «ξεκλειδώσουν» τον playable god Hercules και το σχετικό retro skin. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης και το Kevin Sorbo voice pack, κάτι που σημαίνει ότι ο ήρωας θα ακούγεται ακριβώς όπως και στη γνωστή τηλεοπτική σειρά.



Όσοι παρακολουθήσουν τη gamescom από τις 5 έως και 9 Αυγούστου, θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν και τις δύο εκδόσεις του τίτλου (σε PC και Xbox One). Το στούντιο θα παρουσιάσει επίσης νέο τίτλο και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να τον δοκιμάσουν πρώτοι από όλους. Τέλος, στο ίδιο event αναμένεται και το SMITE Pro League Fall Kickoff που θα λάβει χώρα στις 7 Αυγούστου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*