Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για να μπείτε στο κλίμα του Dauntless Reforged

Το Dauntless Reforged έρχεται με πολλές σημαντικές προσθήκες και αλλαγές για το action RPG της Phoenix Labs. Το update θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου 2020 για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC και μεταξύ άλλων, οι παίκτες θα αποκτήσουν πρόσβαση στα:

Hunting Grounds: Πρόκειται για έναν νέο τύπο κυνηγιού. Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε 18 νησιά, όπου θα αναζητούν flora, fauna και θησαυρούς. Εννοείται ότι στη διαδρομή τους θα συναντήσουν τεράστια Behemoths, οπότε αν θέλουν να συγκεντρωσουν τα πάντα, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μάχες.


Slayer’s Path: Η πρόοδος των παικτών του Dauntless θα ακολουθήσει το Slayer’s Path system. Αυτό έχει παρακλάδια, κάτι που σημαίνει ότι καθώς κάνουν level up και πολεμούν με Behemoths, οι παίκτες θα πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις δυνάμεις που επιθυμούν να αποκτήσουν.

Gliders: Πλέον, εκτός από την κίνηση στο έδαφος για να κυνηγήσουν τον στόχο τους, χρησιμοποιώντας gliders θα μπορέσουν να κατακτήσουν τους αιθέρες, αποκτώντας μεγαλυτερη ευκολία κινήσεων και εποπτεία της περιοχής.

Ακόμα, το Dauntless Reforged έρχεται με το Cold Front Hunt Pass, που είναι ένα battle pass με δύο tracks και τα δύο με αντικείμενα εμπνευσμένα από το Frostwarden. Τέλος, το Elite Track, που μπορεί να αγοραστεί έναντι ανταλλάγματος, περιλαμβάνει δύο armor sets.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*