Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για την PS4 έκδοση του Metal Slug XX

*
Το Metal Slug XX έχει ήδη βρει λιμάνι σε μια νέα πλατφόρμα. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι PlayStation 4 που δεν είχαν μέχρι σήμερα την ευκαιρία να ασχοληθούν με τον τίτλο, έχουν πλέον τη δυνατότητα να τον προμηθευτούν μέσω του PlayStation Store. Μάλιστα, χάρη στις προσθήκες που έχουν γίνει η εν λόγω μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ultimate edition. Έχουν προστεθεί τρόπαια, λειτουργίες δόνησης και υποστήριξη για ανάλυση 4Κ. Επιπλέον η Leona είναι πλέον διαθέσιμη εξ' αρχής κάτι που σημαίνει ότι ξεκινώντας το παιχνίδι, μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ 7 χαρακτήρων. Δεν λέιπουν οι διάφορες επιλογές για scanline και οι παίκτες μπορούν να εφαρμόσουν φίλτρα που προσομοιώνουν την απεικόνιση CRT τηλεοράσεων και μιας καμπίνα arcade. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το launch trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*