Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Saints Row: The Third Remastered σε κονσόλες νέας γενιάς

Η Deep Silver δημοσίευσε το launch trailer του Saints Row: The Third Remastered. Το παιχνίδι είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S και PC από το Steam και το GOG. Όσοι έχουν ήδη αγοράσει τον τίτλο για PlayStation 4 ή Xbox One θα μπορέσουν να αποκτήσουν την αντίστοιχη έκδοση έκδοση για τις νεότερες κονσόλες της Sony και της Microsoft δίχως καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Η καινούργια έκδοση του Saints Row: The Third Remastered φέρνει αναβαθμίσεις στον οπτικό τομέα, με την ανάλυση να φτάνει τα 4K και τον ρυθμό ανανέωσης τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον αναβαθμισμένος είναι ο τομέας του φωτισμού, ενώ και τα textures είναι πιο λεπτομερή.


Ειδικά για τους κατόχους Xbox Series S θα υπάρχουν δύο διαφορετικά modes. Το Performance Mode, στα 1080p με ρυθμό ανανέωσης, κλειδωμένο, 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και το Beauty Mode με ανάλυση upscaled στα 4K, όμως ο ρυθμός ανανέωσης πέφτει και αυτή τη φορά κλειδώνει στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Ακόμα, οι κάτοχοι PlayStation 5 θα έχουν τη δυνατότητα υποστήριξης στα Activities support, ενώ το DualSense controller θα φωτίζεται με την μωβ απόχρωση του σήματος του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*