Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Skater XL

Το Skater XL είναι ήδη διαθέσιμο και εννοείται πως το λανσάρισμά του συνοδεύεται από το απαραίτητο trailer. Ο τίτλος ήταν αρχικά προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου για PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch, όμως η Easy Day Studios έδωσε μία μικρή αναβολή προκειμένου όλα να είναι έτοιμα όπως πρέπει.

Το παιχνίδι θα προσπαθήσει να σας βάλει για τα καλά στον περιπετειώδη κόσμο του skateboarding. Επίσης, στο Skater XL θα υπάρχουν ενδυμασίες, υποδύματα, decks, wheels και πολλά άλλα συναφή, από φημισμένα brands του χώρου. Προσπαθώντας να φτάσετε στην κορυφή, θα μπορέσετε να υποδυθείτε διάσημους αθλητές, όπως οι Tiago Lemos, Evan Smith, Tom Asta και Brandon Westgate. Η California και πάνω από 60 πραγματικά skate spots, σας περιμένουν για να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*