Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Live action trailer για το Call of Duty Online

Το Call of Duty Online είναι ένας τίτλος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη αρκετά χρόνια και ακούγεται συχνά στους κύκλους των gamers. Το παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να διατεθεί αποκλειστικά στην Κίνα, θα είναι free to play και έχει περάσει πλέον σε φάση open beta. Στο νέο trailer λοιπόν που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του just jared, ο Chris Evans, γνωστός για τον ρόλο του ως Captain America, εμφανίζεται να σώζει μια ομάδα στρατιωτών που όπως φαίνεται να έχουν παγιδευτεί.



Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Ιανουαρίου και μέχρι τότε, μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό βίντεο μέσα από τον παρακάτω player:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamer
    • Το F2P ειναι βιτρινα, το παιχνιδακι ειναι P2W, εχει microtransactions..

      Να μου το θυμηθειτε θα ερεθει και στην Δυση, σαν "PC Exclusive"... Ετσι οπως εχει καταληξει το PC gaming τα κατ'επιφαση F2P ειναι, κατ' εμε, η μονη λυση για τους PC gamers, αγοραζω αρκετα PC games. H πειρατεια ειναι μεγαλο κακο..Ενταξει δεν λεω οτι δεν εχω κατεβασει, εχω, για να δω αν ua πρεπει να αγορασω καποιο παιχνιδι, μονο γι'αυτο.

      Ακομα, εδω μιλαμε για το CoD, που εχει αρκετα "funbys", αλλα απ'οτι φαινεται στο PC τα τελευταια χρονια παει καλα, για την ακριβεια δεν παει. Σχεδον αδεια ειναι ολα τα CoD μετα του ΒΟ2 (Ghosts, AW).

      Aν το βγαλουν στον PC, που θα βγαλουν (money changes everything)+ (αμερικανος ηθοποιος για την Κοινα-?-) απο την μερια μου ειναι μια καλη ιδεα, θα ξαναπαιξουμε ολα τα καλα CoD!

      Εχω δει και κατι βιντεο και φαινεται πολυ πιο διασκεδαστικο απο αυτα των 75 Ευρω!

      Υ.Γ Don't jugde me ;)

*