Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mapping trailer για το Etrian Odyssey Nexus

*
H Atlus δημοσίευσε ένα νεο trailer για το Etrian Odyssey Nexus. Αυτή τη φορά παρουσιάζεται το mapping feature του παιχνιδιού. O τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου 2019 και θα είναι το τελευταίο Etrian Odyssey για το Nintendo 3DS. Για το λόγο αυτό, η Atlus το έχει εμπλουτίσει με τα καλύτερα χαρακτηριστικά της σειράς από χαρακτήρες και 19 classes, ενώ διαθέτει περισσότερους λαβύρινθους από κάθε έλλο τίτλο. Επιπλέον, θα υπάρχει ένα νέο class το Hero class, με τα force boost και force break να επιστρέφουν στο gameplay. Σύμφωνα με το σενάριο, μια πρόσκληση από την πριγκίπισσα Persephone συγκεντρώνει τους καλύτερους εξερευνητές του βασιλείου στην πόλη της Maginia. Στόχος τους είναι να αποκαλύψουν τα μυστήρια του αρχιπελάγους της Lemuria, που αποτελεί το σπίτι του Yggdrasil Tree. Όπως ανακοινώθηκε, η Launch Edition θα περιλαμβάνει ένα Vivian Pin, ένα book και κάλυμα για τη θήκη του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*