Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Michael Pachter: Η Nintendo πρέπει να ξεφορτωθεί το original Nintendo Switch και να έχει μόνο το Lite

*
Το Nintendo Switch είναι μία υβριδική κονσόλα της οποίας η εμπορική επιτυχία βασίζεται στην ιδέα εναλλαγής μεταξύ TV Mode για gaming στην τηλεόραση και Handheld mode για φορητό gaming. Μάλιστα το ίδιο το όνομα της κονσόλας "Switch" σημαίνει "αλλαγή θέσης" που μαρτυρά αυτήν ακριβώς την ευελιξία που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Ωστόσο ο γνωστός αναλυτής της Wedbush Securities, κύριος Michael Pachter, έχει τελείως διαφορετική άποψη. Προτείνει εν ολίγοις στη Nintendo να σταματήσει να παράγει το κλασικό Nintendo Switch και να αφοσιωθεί μόνο στην έκδοση Lite, η οποία προσφέρει μόνο φορητό gaming. Είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Gamingbolt: "Δεν καταλαβαίνω την όλη ιδέα του υβριδικού συστήματος. Δεν πιστεύω ότι είναι πολλοί εκείνοι που παίζουν και στις δύο λειτουργίες, θεωρώ ότι μόνο ένα 20% των χρηστών παίζει και με τους δύο τρόπους ενώ οι υπόλοιποι ασχολούνται μόνο με το handheld mode. Επομένως ποιος νοιάζεται; Παίξε το ως φορητό."


Στη συνέχεια συμβουλεύει τη Nintendo για τις επιχειρηματικές κινήσεις της. Λέει δηλαδή: "Η Nintendo δεν είναι τόσο έξυπνη, οπότε άγνωστο παραμένει τι θα κάνει στη συνέχεια. Νομίζω το καλύτερο θα ήταν να σταματήσει την παραγωγή του Nintendo Switch, του dock station και γενικώς του TV mode. Θα ήταν καλύτερο να παραμείνει μόνο με το Nintendo Switch Lite και να προσφέρει ένα Fire Stick για εκείνους που θέλουν να παίξουν στην τηλεόραση".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*