Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microids: Ανακοίνωσε δική της διανομή και σημαντική ανάπτυξη για τον τελευταίο χρόνο

*
Ένα σημαντικό βήμα ανεξαρτητοποίησης έκανε η Microids, ανακοινώνοντας πως και μετά την ανάπτυξη που σημειώνει τον τελευταίο χρόνο, προχωράει αυτόνομα στη διανομή των games και των προϊόντων της. Η εταιρεία αποκάλυψε την ίδρυση της Microids Distribution France, ενός νέου τμήματός της που θα συνεργάζεται με το δίκτυο λιανικής της Γαλλίας για να διανέμει τα games της εταιρείας, καθώς και τα licensed προϊόντα (πχ. φιγούρες) από εταιρείες όπως η Plastoy. H νέα αυτή εταιρεία θα έχει επικεφαλής την Catherine Martin, η οποία και συνεργάζεται με την Microids από τον Οκτώβριο. Ακόμη, σημειώθηκε πως η εταιρεία σημειώνει ανάπτυξη με ρυθμούς που φτάνουν το +50% μέσα στην τελευταία τετραετία, κάτι που έχει επιτευχθεί με τη διάθεση τίτλων όπως τα XIII, Oddworld: New ‘n’ Tasty και Asterix & Obelix XXL: Romastered.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*