Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft account θα απαιτούν πλέον όλα τα games της Mojang

*
Η Mojang ανακοίνωσε πως όσοι θέλουν να απολαμβάνουν τα games της θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε κάποιο Microsoft account. Η αλλαγή είναι υποχρεωτική ακόμη και για το Minecraft Java Edition, ενώ όσοι δεν ακολουθήσουν τις οδηγίες δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο game. Η διαδικασία αυτή ενοποίησης θα ξεκινήσει στις αρχές του 2021, ενώ οι νέοι παίκτες θα καλούνται πλέον από τα πρώτα βήματα να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στους servers της αμερικανικής εταιρείας. Όσοι έχουν ήδη Microsoft Account, θα μπορούν να τον ενοποιήσουν με μια απλή διαδικασία με το αντίστοιχο Mojang account. H ομάδα ανάπτυξης θέλει να εκμεταλλευτεί έτσι τόσο το two-factor authentication και τις περισσότερες επιλογές γονικού ελέγχου που προσφέρει η ίδια η πλατφόρμα της Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*