Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: Επιβεβαίωσε τα πρώτα Xbox games του Smart Delivery, η ΕΑ αρνητικός πρωταγωνιστής

*
Στο πλαίσιο του χθεσινού Inside Xbox, η Microsoft ανακοίνωσε τα πρώτα third-party Xbox games που θα υποστηρίζουν το Smart Delivery. Για όσους δεν θυμούνται, πρόκειται για το χαρακτηριστικό που θα υπάρχει σε τίτλους που θα προσφέρουν στον παίκτη τη δυνατότητα να αγοράσει μια φορά το game και να έχει τόσο την current gen έκδοση (Xbox One), όσο και την next-gen (του Xbox Series X). Μέχρι και σήμερα, 10 third-party games έχουν επιβεβαιωθεί, μέσα στα οποία περιλαμβάνονται από απλές παραγωγές, έως και σημαντικά blockbusters, όπως το Cyberpunk 2077. Ας δούμε αναλυτικά τη δεκάδα.

- Assassin's Creed Valhalla (Ubisoft)
- Call of the Sea (Raw Fury)
- Chorus (Deep Silver)
- Cyberpunk 2077 (CD Projekt Red)
- DiRT 5 (Codemasters)
- Scarlet Nexus (Bandai Namco)
- Second Extinction (Systemic Reaction)
- The Ascent (Curve Digital)
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 (Paradox Interactive)
- Yakuza: Like a Dragon (Sega)


Η ΕΑ από την άλλη επιβεβαίωσε μεν το Smart Delivery για το NFL 21, ωστόσο κατάφερε για άλλη μια φορά να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Και αυτό γιατί υιοθετεί τη λογική του Smart Delivery, αλλά βάζει δικούς της όρους, αφού για να προσφέρει αυτό που υπόσχεται το χαρακτηριστικό στον παίκτη, τον αναγκάζει να προχωρήσει στην αγορά του Xbox Series X εντός 3 μηνών από την αγορά του τίτλου. Συγκεκριμένα, για να επωφεληθείτε της προσφοράς, θα πρέπει να αγοράσετε το Madden NFL 21 για το Xbox One έως και τις 31 Δεκεμβρίου και η διαδικασία upgrade πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε κονσόλα Xbox Series X έως και τις 31 Μαρτίου 2021. Δηλαδή, όσοι θελήσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, θα πρέπει να αγοράσουν την next-gen κονσόλα τους άμεσα, διαφορετικά θα χρειαστεί να κάνουν δύο φορές την αγορά του ίδιου game.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*