Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Multiplatform developer γίνεται η Supermassive Games

Έπειτα από 8 χρόνια κάτω από την ομπρέλα της Sony, η Supermassive Games developer του Until Dawn αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να χαράξει δική της πορεία, επιλέγοντας το δρόμο του multiplatform. Σύμφωνα με τον διευθυντή του studio Pete Samuels, πρόκειται για 8 χρόνια άψογης συνεργασίας με την ιαπωνική εταιρεία. Τώρα όμως έχει έρθει η ώρα για την επέκταση του πιθανού πελατολογίου της Supermassive Games και τον να απευθύνεσαι σε όλο και μεγαλύτερο κοινό είναι κάτι συναρπαστικό.



Βέβαια, παρόλη αυτή την αλλαγή πλεύσης, τα δύο επόμενα παιχνίδια της Supermassive θα είναι αποκλειστικότητες του PlayStation VR. Το πρώτο είναι το Until Dawn: Rush of Blood και το άλλο το Tumble VR, για τα οποία δεν αποκλείεται να μάθουμε περισσότερα στην Ε3 την επόμενη εβδομάδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*