Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NG20+: Πρώτο gaming event εν μέσω κορονοϊού, παρά τα πολλά κρούσματα στη Σουηδία

*
Η Nordic Game ανακοίνωσε το NG20+, το νέο της gaming event/συνέδριο που θα γίνει στο Μάλμε της Σουηδίας με παρουσία κόσμου, παρά την επέλαση του κορονοϊού. Το event θα γίνει με λίγο κόσμο από τις 25 έως και τις 27 Νοεμβρίου, ενώ θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω livestream. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως η Σουηδία κινείται αρκετά υψηλά σε ό,τι αφορά τον αριθμό των θανάτων και των κρουσμάτων από τον κορονοϊό, κι αυτό γιατί δεν επιβλήθηκε κανένα lockdown ή κάποιο μέτρο υποχρεωτικής μάσκας. Μόλις την περασμένη εβδομάδα δε, οι Αρχές έχουν την δυνατότητα να ορίσουν κάποιες οδηγίες για συγκεκριμένες επιχειρήσεις και δράσεις υψηλού κινδύνου. Ευελπιστούμε πως όλα θα πάνε καλά, αν και το ρίσκο που παίρνει η εταιρεία είναι μεγάλο και ίσως και άνευ λόγου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*