Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD: Nintendo Switch και Super Mario 3D World + Bowser’s Fury στην κορυφή των πωλήσεων στις ΗΠΑ για τον Φεβρουάριο

*
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το NPD, το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury ήταν ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις τον Φεβρουάριο του 2021 στις ΗΠΑ, ενώ συνεχίστηκε και η κυριαρχία του Nintendo Switch. Τα συνολικά έσοδα της βιομηχανίας του gaming ήταν $4,6 δισ. 35% πάνω σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2020.

Οι πωλήσεις του hardware αυξήθηκαν κατά 121% (year-over-year) στα $406 εκ. Είναι το υψηλότερο ποσό για Φεβρουάριο μήνα από το 2011, που είχαν καταγραφεί $468 εκ. Το Nintendo Switch ήταν η κονσόλες με τις περισσότερες πωλήσεις αλλά και τα περισσότερα έσοδα. Μάλιστα για μήνα Φεβρουάριο ήταν οι καλύτερες επιδόσεις από το 2009, εποχή που κυριαρχούσε το Wii. Μάλιστα τα έσοδα του Nintendo Switch ξεπέρασαν τα αντίστοιχα του Nintendo DS και τώρα, βλέπει μόνο την πλάτη του Wii. Στη δεύτερη θέση το PlayStation 5, που στην ιστορία των ΗΠΑ είναι η πλατφόρμα με τις ταχύτερες πωλήσεις και τα περισσότερα έσοδα, μετά από τέσσερεις μήνες στην αγορά.


Το κορυφαίο σε πωλήσεις παιχνίδι για το Φεβρουάριο, το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury είναι επίσης το δεύτερο, για την ώρα best seller του 2021.

Συνολικά $195 εκ. δαπάνησαν οι καταναλωτές για την αγορά video games accessories, αριθμός αυξημένος κατά 41% σε σχέση με την ίδια περίοδο πριν 12 μήνες. Οι τομείς των Gamepad, Headset/Headphone και Steering Wheel κατέγραψαν νεο ρεκόρ εσόδων για μήνα Φεβρουάριο. Τέλος το DualSense Wireless Controller του PS5 ήταν το accessory με την καλύτερη επίδοση πωλήσεων.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Πάρτυ κάνει η νιντεντο με σβηστές μηχανές.... αλλά είναι τα δυναμικά αποκλειστικά της Σόνυ που κινούν την αγορά..... το σανό ειναι μπόλικο και ταιζει τα πρόβατα. Στο χωριό μου το λεμε όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια

      • vonzuchter
      • Απολυτα λογικο να κανει παρτυ νιντεντο. Δε βγαζει κανεις αλλος παιχνιδια της προκοπης. Ολα τα μεγαλα στουντιος με ελαχιστες εξαιρεσεις , βγαζουν μπουρδες. Τι ζηταει ο κοσμακης. Αγνο κλασσικο εθιστικο gameplay κατι που η νιντεντο ξερει να παραδιδει. Οι αλλοι ολο τα ιδια και τα ιδια. Πιστολιδι , βια , ζομπι , μαχαιρωματα και τιτλοι που προσπαθουν να κερδισουν το κοινο με οτιδηποτε αλλος εκτος του gameplay. Δηλαδη με ωραια ιστορια , γραφικα κτλπ. Ενας τιτλος 8ετιας σαρωνει στις πωλησεις. Η νεα γενια ειναι πατατα μεχρι τωρα δεν εχουμε δει τιποτα της προκοπης , ενταξει ειναι και η φαση με τον ιο που εχει παει τα παντα πισω βεβαια. Παιζω video και computer games απο το 1987 , δεν εχω ξαναζησει εποχη τοσο αδιαφορη πραγματικα ειδικα στις κονσολες. Στο PC ενταξει κατι βρισκω κυριως επειδη παιζω πολλα strategy αλλα και εκει οι τιτλοι που μου τρωνε το περισσοτερο χρονο ειναι παλιοι , Πχ Europa Universalis IV ή Total war.

*