Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD: Το Nintendo Switch στην κορυφή για τον μήνα Αύγουστο στις ΗΠΑ

*
Η NPD ανακοίνωσε τα επίσημα στοιχεία της για τις πωλήσεις στην αγορά των ΗΠΑ τον Αύγουστο με το Nintendo Switch να κατακτά την κορυφή. Ο μεγαλύτερος τζίρος, ωστόσο, σε επίπεδο hardware ήρθε για τον Αύγουστο από τις πωλήσεις της κονσόλας PlayStation 4. Η ανακοίνωση των στοιχείων έγινε δια στόματος Matt Piscatella, ο οποίος σημείωσε ακόμη πως οι τρεις κονσόλες πέτυχαν πωλήσεις με ποσοστιαία διαφορά της τάξης του 3% μεταξύ των, άρα ήταν αρκετά κοντά και τα πήγαν πολύ καλά. Αντίστοιχα στο κομμάτι του λογισμικού, το Madden NFL 19 κυριάρχησε στην αγορά της άλλης άκρης του Ατλαντικού με τα Monster Hunter World, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Grand Theft Auto V και Mario Kart 8 να κλείνουν την πεντάδα. Από εκεί και κάτω, στη δεκάδα κατάφεραν να μπουν ακόμη τα Naruto to Boruto: Shinobi Striker, God of War, Call of Duty: Modern Warfare 2, The Legend of Zelda: Breath of the Wild και Super Mario Odyssey.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*