Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Direct 12/4/17: Ανακοινώσεις για το Nintendo 3DS

*
Με ρυθμό πολυβόλου μοίρασε πληροφορία η Nintendo για τίτλους του 3DS τη νύχτα που μας πέρασε, σε Nintendo Direct που υποτίθεται ότι θα εστίαζε στα Splatoon 2 και ARMS του Switch. Να ευχαριστήσουμε την Nintendo που φρόντισε να κατακερματιστεί το σύνολο της πληροφορίας, αρκετά ώστε να χρειαστούμε χρόνο μόνο και μόνο για να βγάλουμε άκρη με το τι έγινε σε μερικές περιπτώσεις. Για το Brain Training χτυπά η καμπάνα και όχι μόνο.

Νέοι τίτλοι
Οι μόνοι νέοι τίτλοι που αναφέρθηκαν για το 3DS σχετίζονται με τον Kirby, μιας και κλείνουμε φέτος 25 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση. Οι δύο είναι μικρές παραγωγές, η μία εκ των οποίων βελτίωση προηγούμενης ιδέας και ένας ακόμη παραμένει μυστήριο.


Kirby’s Blowout Blast
Αγνώστου ταυτότητας τίτλος Kirby με έμφαση σε multiplayer. Απλά αναφέρθηκε η ύπαρξή του και ότι αναμένεται τον ερχόμενο χειμώνα. Τίποτα παραπάνω.

Team Kirby Clash Deluxe - Σήμερα

Ημερομηνίες κυκλοφορίας
Οι περισσότεροι τίτλοι που εμφανίστηκαν ήταν γνωστοί, απέκτησαν όμως ημερομηνίες κυκλοφορίας για την Ευρώπη.

Ever Oasis - 23 Ιουνίου
Hey, Pikmin! - 28 Ιουλίου
Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can You Stay Focused? - 28 Ιουλίου

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, είναι ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2013 σε Βόρειο Αμερική και Ιαπωνία, η ευρωπαϊκή τη κυκλοφορία είχε αναβληθεί χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση και να που ήρθε η ώρα τελικά.

Culdcept Revolt - 1 Σεπτεμβρίου


RPG Maker Fes - 23 Ιουνίου


Video
Μερικοί τίτλοι αναφέρθηκαν μόνο φευγαλέα, είτε για υπενθύμιση, είτε για την αναφορά Season Pass κ.λπ. Με μία εξαίρεση, η Nintendo δεν διέθεσε ξεχωριστό trailer για τους τίτλους αυτούς.

Monster Hunter Stories - Φθινόπωρο 2017
Miitopia - 2017
Fire Emblem Echoes: Shadows Of Elentia
Yo-Kai Watch 2 - Διατίθεται ήδη
Bye-Bye Boxboy - Διατίθεται ήδη


Nintendo 3DS Direct
Πάντως μπορείτε να δείτε μαζεμένο το κομμάτι της παρουσίασης που σχετίζεται με το Nintendo 3DS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • TechPriestXS
    • Δεν είδα το direct αλλά από ότι διάβασα από τα 2 άρθρα σας για το Direct (switch-3ds) είναι η ιδέα μου ή το 3DS.. καλά κρατεί ακόμα - ΠΑΡΑ πολύ καλά.... Μεγάλο foul από την Nintendo αυτό για το switch...

*