Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch 2: Νέες φήμες, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας

*
Νέος κύκλος φημών ξεκίνησε για το Nintendo Switch 2, την πιο ισχυρή έκδοση της υβριδικής κονσόλας της Nintendo, με αναφορές σε τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας. Όπως εμφανίστηκε σε διάφορες ιστοσελίδες του εξωτερικού, υπάρχουν πληροφορίες(;) από εργαζόμενο στην ιαπωνική εταιρεία και οι οποίες έχουν το ενδιαφέρον τους. Αρχικά, η κονσόλα φαίνεται να έχει την κωδική ονομασία Nintendo Switch 2 θα είναι συμβατό με τα παιχνίδια και τα περιφερειακά της αρχικής έκδοσης, θα κάνει focus στο παιχνίδι εντός σπιτιού και θα έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη. Όπως φαίνεται δε, η Nintendo παρουσίασε σε εσωτερικό meeting το The Legend of Zelda: Breath of the Wild σε ανάλυση 4K και 60fps, μαζί με ένα 10λεπτο video για το The Legend of Zelda: Breath of Darkness, όπου Link και Zelda μονομαχούν με έναν Dark Guardian.



Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει με το νέο σύστημα. Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται, έχουν ως εξής.

Διαστάσεις: 121x202x50.6mm
Βάρος: 398 γραμμάρια
Θύρες: 2xUSB Type A (3.0), 2xUSB Type-C ports, 2 HDMI ports, υποδοχή ρεύματος
CPU/GPU: Nvidia Tegra Xavier processor (custom)
Μνήμη: 64GB (SSD)
Συνδεσιμότητα: Wireless LAN, Bluetooth 5.1
Έξοδος εικόνας: 1920x1080 60fps, έως και Ultra HD και 4K
Έξοδος ήχου: linear PCM 5.1 stereo και 7.1 surround
Ηχεία: στερεοφωνικά
Game Card Slot: Για παιχνίδια Nintendo Switch και Nintendo Switch 2

Η εκτιμώμενη τιμή λιανικής θα κινείται κοντά στα 400 δολάρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021. Επαναλαμβάνουμε πως όλα τα παραπάνω είναι φήμες και μέχρι νεοτέρας, μόνο ως φήμες μπορούν να αντιμετωπιστούν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
27 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Ποιο το νόημα, να βγει το switch 2; Ας το ονομάσουνε με κάποιον άλλο τρόπο, γιατι το βλέπω να έχει την ίδια κατάληξη με το wii u, που και μόνο απο το όνομα μπερδεύτηκε ο κόσμος. Ας κάνει τελείως focus για σαλόνι, ας το ονομάσουνε couch, γιατι αν μπορεί να βγάζει φοβερά γραφικά, δεν βλέπω την μπαταρία να βγάζει πάνω απο 1 ώρα παιχνιδιού, στην τωρινή έκδοση η κονσόλα δεν εχει και την καλύτερη διάρκεια σε μπαταρία.

      • nkav64
      • Δε νομίζω να είναι πρόβλημα το όνομα. Έτσι και αλλιώς θα μιλάμε για κονσόλα με παρόμοιες, βασικές, λειτουργίες. PlayStation 2, 3, 4 κλπ που το πρόβλημα; Ούτε το πρόβλημα του Wii U ήταν το όνομα. Από εκεί και πέρα στο θέμα της μπαταρίας, θα υπάρχουν συνεχώς βελτιώσεις. Μην περιμένουμε και θαύματα βέβαια να παίζουμε 20 ώρες συνεχόμενα.

        • T_K_L_L_LUIGI
        • Το αναφέρω, μιας και πολύς κόσμος είχε μπερδευτεί με την ονομασία, δεν μιλάω για τα άτομα που ασχολούνται με το gaming για χρόνια, αλλά για άτομα τα οποία έχουν περιστασιακή σχέση με το gaming, και αυτός ήταν και ένας λόγος που δεν πούλησε τόσο η κονσόλα, σύμφωνα με κάποιους. Το να βάλουν το 2 δίπλα στο όνομα του switch, μπορεί να σημαίνει ή να φανεί στο κοινό, οτι η Νιντέντο κατα μια έννοια, θα μονιμοποιήσει αυτό το "είδος" κονσόλας. Θα μπορούν άνετα να σου πούνε σε 2 χρόνια, πάρε και το switch 3 κ.ο.κ. Δηλαδή μια υβρίδια λύση για πολλά χρόνια ακόμα...

      • nkav64
      • Και ο άσχετος μπορεί να μπερδευτεί αν του πεις υδραυλικό/ μηχανικό τιμόνι, αλλά στην εποχή μας, το πλέον εύκολο είναι να αναζητήσεις μια πληροφορία. Από εκει και πέρα γιατι είναι κακό να μονιμοποιήσει η Nintendo το υβριδικό είδος; Ίσα ίσα που έτσι καλύπτει άμεσα στις ανάγκες για οικιακό και mobile gaming με μια και μόνο κονσόλα. Θα ήθελα σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις, γιατί το βλεπεις αυτό ως αρνητικό;

        • T_K_L_L_LUIGI
        • Ίσως ο λόγος του το βλέπω κάπως αρνητικά είναι το γεγονός, οτι αντικειμενικά ΔΕΝ μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι μια κονσόλα που θα δίνει, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και θα υπάρχει πάντα η "ανάγκη" για μια αναβάθμιση κάθε λίγα χρόνια. Αυτό με προβληματίζει περισσότερο, αλλά δεν εννοώ σε καμία περίπτωση ότι έχει άσχημα γραφικά το switch, ίσα ίσα είναι πανέμορφο, αλλά σε υβριδιακή μορφή μένεις πάντα γρήγορα πίσω, σημείο των καιρών. Επίσης θα πρέπει να δούμε και τι θα γίνει με την μπαταρία, και το πως θα μπορέσουν να προσφέρουν μια ισορροπία, με καλή απόδοση σε διάρκεια αλλά και σε ποιότητα γραφικών. Αυτός είναι ο προβληματισμός μου, δεν ξέρω αν σε κάλυψα Νικήτα. Εσυ θα ήθελες να σταθεροποιηθεί για τις επόμενες π.χ 2-3 κονσόλες αυτό το μοντέλο;

        • sdragon
        • Δηλαδή πιστεύεις ότι ο κόσμος αγοράζει την κονσόλα γιατί είναι υβριδική; Η κονσόλα πουλάει ως φορητή και έχει καλά first party παιχνίδια. Όλα τα άλλα είναι ευσεβείς πόθοι.

        • T_K_L_L_LUIGI
        • @sdragon το οτι η κονσόλα είανι υβριδική, δεν είναι σαφώς ο μόνος ή ο μεγαλύτερος λόγος που πουλάει. Σίγουρα είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό που έχει και βοηθάει κάποιους να επιλέξουν αυτή την κονσόλα για συγκεκριμένες συνθήκες ή τους δίνει ένα ακόμα λόγο για να αγοράσουν την κονσόλα. Αυτό που αναφέρω είναι οτι λόγο αυτής της μορφής η κονσόλα έχει "ανάγκη" για συχνότερες αναβαθμίσεις.

      • nkav64
      • Αντικειμενικά, καμία κονσόλα δε μπορεί να προσφέρει πλέον την κορυφή της τεχνολογίας. Η εποχή του PS2 πέρασε και δεν θα ξανάρθει. Όποιος θέλει το καλύτερο τεχνολογικά το μόνο που έχει να κάνει είναι να στραφεί σε PC. Ανάγκη για αναβάθμιση πάντα θα υπάρχει. Το θέμα είναι να βλέπουμε πολύ νωρίτερα από το λανσάρισμα της επόμενης κονσόλας το εύρος των δυνατοτήτων της προηγούμενης. Αυτό που λες οτι με υβριδική κονσόλα μένεις πάντα πίσω από που το εξάγεις; Η μπαταρία, έχω την εντύπωση πως με το τελευταίο μοντέλο έχει πλέον φτάσει σε πολυ ικανοποιητικό επίπεδο. Μην περιμένουμε θαύματα. Αλλιώς το χέρι βαθύτερα στην τσέπη. Τέλος, ναι εμένα το παρόν μοντέλο μου προσφέρει λειτουργικά όλα όσα θα ήθελα, οπότε θα ήθελα να διατηρηθεί η ίδια "συνταγή" για τις επόμενες γενιές. Εκεί που θα ήθελα να δω κάτι από πλευράς Nintendo είναι μια συνδρομητική υπηρεσία στυλ Game Pass. Όνειρο τρελό μεν αλλά όσο ζω ελπίζω.

    • Alias
    • Συγνωμη, το 2017 δεν βγηκε το switch? Και αρχιζουν και συζητανε απο τωρα για τον διαδοχο και διαρρεουν και τεχνικα χαρακτηριστικα? Οκ για το Wii U που πηγε απατο και το παρατησαν mid gen αλλα τωρα ποια η διακαιολογια? Το ξεφτιλισανε το θεμα υποστηριξης στην Nintendo

      • sdragon
      • Στην ονομασία κολλήσατε; Θα το πούνε κι αυτοί Switch Pro. Όταν έλεγα ότι λάθος όνομα του έδωσαν αφού δεν είναι κονσόλα αλλά απλά συνδέεται και στην τηλεόραση λέγανε ότι κάνω λάθος. Δυστυχώς όμως έτσι θα πάει τι πράγμα. Για να καλύψουν το μέρος του πληθυσμού που ζητά ισχυρότερη συσκευή θα βγάζουν κάθε 2-3 χρόνια καινούργιο μοντέλο. Δεν γίνεται αλλιώς.

        • Alias
        • Αν ειναι κατι σαν το PS4 Pro, μια εκδοση με καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα τα παιχνιδια να βγαινουν και στην αρχικη εκδοση παω πασο. Μην ειναι τελειως αλλη κονσολα ελεγα. Τωρα οσο για αυτο που λες οτι βγαζουν αναβαθμισμενες κονσολες στην ιδια γενια (xbox one, ps4 pro) επειδη το ζηταει ο κοσμος? Δεν ειναι καλο να παιρνουμε τοις μετρητοις τα δελτια τυπου του μαρκετινγκ των εταιριων. Κανεις απολυτως δεν το ειχε ζητησει απο το κοινο. Πρωτη φορα σε αυτη την γενια εγινε, νεος τροπος αρμεγματος.

        • sdragon
        • Προφανώς και δεν θα ρίξουν το κοινό μην υποστηρίζοντας την προηγούμενη κονσόλα. Δεν ξέρω από πού συμπεραίνεις ότι οι εταιρίες αποφάσισαν για λόγους μάρκετινγκ να βγάζουν ισχυρότερες κονσόλες. Λόγω του ότι αυτή η γενιά ήταν σχετικά αδύναμη και ο κόσμος-πελάτες, ζητούσε πιο δυνατή έκδοση αποφάσισαν να τις βγάλουν. Το ίδιο και η Nintendo. Υπάρχει μεγάλη γκρίνια στην Αμερική που για 400 δολάρια παίρνεις μια συσκευή με τεχνολογική ισχύ όσο ένα PS3. Επίσης το ζητάνε και οι 3rd party developers για να μη τους βγαίνει το λάδι στο optimisation. Δεν θέλουν να χάνουν τόσες εργατοώρες και το αποτέλεσμα να μην είναι καλό.

        • Alias
        • Δεν τις βγαλανε λογω μαρκετινγκ. Με το μαρκετινγκ δικαιολογησαν το εξτρα αρμεγμα της γενιας για να αγορασει ο κοσμος 2η φορα την ιδια κονσολα. Αυτο που λες με το optimization του switch δεν ισχυει απο την στιγμη που τα ιδια παιχνιδια θα βγαινουν και στην 'αδυναμη' εκδοση

        • sdragon
        • Το optimization στα third party games είναι άθλος για τους developers. Για αυτό και αργούν. Εσύ το βλέπεις μόνο από τη πλευρά του πελάτη αλλά είναι το μισό μέρος του προβλήματος.

        • Alias
        • Σφαιρικοτατα βλεποντας το δεν βοηθαει σε τιποτα το optimization το να βγαινει κι αλλη εκδοση μιας κονσολας. Το αντιθετο. Θα χρειαζεται εξτρα optimization. Εκει που επρεπε να γινει μονο για μια κονσολα, τωρα θα γινεται και για δευτερη, ωστε να λειτουργει το καθε παιχνιδι και στις 2 εκδοσεις. Οπως γινεται και στα PS4 Pro k Xbox One. Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι το optimization για 6 κονσολες (3 βασικες και 3 αναβαθμισμενες) ειναι πιο ευκολο απο οτι για 3 κονσολες, ειναι κατι που αδυνατω να καταλαβω.

        • sdragon
        • Γιατί γνωρίζω από μέσα πώς είναι και έχοντας βοηθήσει άτομα στο παρελθόν. Επίσης δεν καταλαβαίνω από πού βγάζεις το συμπέρασμα ότι το optimization ενός παιχνιδιού γίνεται έτσι; Τα παιχνίδια συνήθως για να γλιτώνουν κόστος γίνεται optimised για τη δυνατότερη κονσόλα και μετά για την απλή έκδοση. Για αυτό και συνήθως τα γραφικά παραμένουν τα ίδια και αλλάζουν μόνο την ανάλυση. Άλλες φορές δίνουν βάρος στις απλές μόνο. Για να μη ξεφεύγουμε από το θέμα, το ότι θα βγάλουν πιο ισχυρή έκδοση δεν σημαίνει ότι θα είναι στα γραφικά. Όπως έβγαλαν και το 3ds xl.

        • Alias
        • Λες οτι το κανουν optimised στην αναβαθμισμενη εκδοση της κονσολας και απλα ριχνουν την αναλυση στην απλη εκδοση με ολα τα υπολοιπα ιδια. Δηλαδη τα εφε, textures, φωτισμος, antialising κλπ ειναι ολα ιδια και στις 2 εκδοσεις. Κατι που απλα δεν ισχυει. Εδω (https://www.ign.com/wikis/playstation-4/PS4_Pro_Game_Upgrades_and_Differences) ειναι μια λιστα με τις διαφορες των παιχνιδιων μεταξυ των εκδοσεων PS4 και PS4 pro και ειναι πολυ περισσοτερες απο απλη αλλαγη αναλυσης.

    • vonzuchter
    • Πονος τρομερος. Αλλα βεβαια στη χωρα του πλεηστεησιο δεν εχει και πολυ σημασια οποιαδηποτε αλλη κονσολα. Γερμανια που ζω απλα σαρωνει η Νιντεντο. Δε συζηταμε τι γινεται στο σχολειο. 16 παιδια εχει η ταξη του γιου μου (δ δημοτικου) ολα τα αγορια εχουν switch. Σε ολα τα μαγαζια πουλανε τα παιχνιδια και ξεπουλανε οι τιτλοι νιντεντο , ειδικα σε σεζον αγορων στυλ χριστουγεννα γινεται και σολντ αουτ σε μερικα μαγαζια. Πραγματικα με το Switch ξελασπωσε η νιντεντο και καταφερε να μπει παλι σε ολα τα σπιτια (εκτος φυσικα απο τη χωρα του πλεηστεησιο). Ακριβη η τιμη παντως 400 ευρωπουλα. Ρισκο η κινηση. Οπως ειπε επισης και TLLLUIGI ειναι η μπαταρια ειναι ενα θεματακι. του Switch αμα παιζεις με φωτισμο στο φουλ ειδικα μερες που εχεις ηλιοφανεια , το επαιρνα στη δουλεια που ειχα κατι σεμιναρια και ειχε 3 ωρες μπρεηκ για φαγητο , και ισα ισα που το εβγαζε το 3ωρο. Αμα ειναι ισχυροτερη η κονσολα τι ζωη θα εχει η μπαταρια? Θα τα δουμε ολα αυτα. Οσο για το χρονο ζωης των κονσολων τα εχουμε ξαναπει. Ξεχαστε οτι εγινε στη γενια του 360 και του Wii και του PS3. Δεν θα ξαναγινει αυτο να εχει μια γενια 8 χρονια ζωης , το εχουν πει αλλωστε αρκετες φορες οι κατασκευαστριες εταιριες. Απο εδω και στο εξης 4 χρονακια και στο ενδιαμεσο Pro εκδωσεις με αναβαθμισμενο χαρντγουερ. Οποιος εχει θα τα σταζει...

      • sdragon
      • Μην κοιτάς τι έγινε με τις προηγούμενες κονσόλες. Ήταν ειδικές συνθήκες και δεν μπορούσαν να βγούνε οι τωρινές κονσόλες πιο δυνατές. Όμως στη νέα γενιά θα είναι αρκετά διαφορετικά. Θα δεις άλμα επιδόσεων, εντυπωσιακό κατ'εμέ. Ούτε λόγος θα υπάρξει να βγάλουν πιο ισχυρές κονσόλες, ούτε και από τη μεριά του κόστους θα βγαίνει. Σκέψου ότι μάλλον το νέο Xbox θα κοστίζει γύρω στα 500 δολάρια. Αυτό τουλάχιστον ξέρω από συζητήσεις με φίλους που δουλεύουν εκεί. Εκτός και αν η Sony κάνει το μπαμ και τη βγάλει κάτω από τα 400, πολύ δύσκολα θα πέσει από τα 500- άντε 450 βαριά. Θα είναι βέβαια πιο ισχυρή από τον ανταγωνισμό.

      • paulgouv
      • Για δευτερη κονσόλα οτι πρέπει είναι,αρκεί να υπάρχουν μπόλικα φράγκα...Σε αυτή τη γενιά τουλάχιστον,χώρα του "διαθέτω λεφτά για 1 μόνο κονσόλα" είμαστε.Και οι Γερμανοί με την πρόσφατη ανακοίνωση για 7+ εκατομύρια PS4,φανατική χώρα του πλεηστεησο είναι!!Το switch οι Γερμανοί το τιμήσαν με 650.000 αγορές τον πρώτο χρόνο , αλλά παλι κατά πολύ λιγότερα απο το ρεκορ των 1εκ PS4 σε 11 μολις μήνες.Κανουμε και κανένα πρόχειρο στατιστικό γκουκλάρισμα πριν πετάξουμε δειγματοληψία απ το Στ κάποιου σχολείου στο Βουπερταλ:p Τέλος ποιός πονος ρε τύπε?Γενικά όλα...καλά?

        • joehok
        • Δεν μπορώ να βρω για την ώρα στατιστικό σε Γερμανία όπως παρέθεσες η νιντεντο έχει δικια τής πηγή που ισχυρίζεται το αντίθετο.προσωπικα το δικό σου στατιστικό είναι πιο ρεαλιστικό.βεβαια καθαρά σε πωλήσεις ανα τον κόσμο είναι αλήθεια ότι το switch δίνει πόνο σε καλύτερο ποσοστό απο ps4 σε ίδιο χρονικό διάστημα. Εμένα αυτο μου λέει κάτι οτι η νιντεντο ξεπουλαει ενα μέτριο μηχάνημα αντικειμενικά απο το ps4 που απο την αρχή ήταν μια τίμια και τούμπανο κονσόλα. Τέλος τα specs για την πάνω φήμη μοιάζουν απλά ολα Μουφα.

        • yaponvezos
        • Με την Nintendo Ευρώπης να έχεις έδρα στη Γερμανία, οι ρίζες της εκεί γύρω είναι παραδοσιακά γερές. Τώρα αν πουλάει Χ ή Ψ δεν έχω ελέγξει, αλλά παίζουν ρόλο και οι έδρες σε κάτι τέτοια. Διότι όταν ο «μεγάλος» της ηπείρου είναι κάθε μέρα σε μια συγκεκριμένη αγορά, ε θα την πάρει ζεστά γιατί την έχει πρόχειρη κάθε μέρα.

          Χώρια που η Γερμανία, λόγω ιδιοσυγκρασίας, είναι παραδοσιακά σχεδόν καλή αγορά για την Nintendo συγκεκριμένα. Κι αυτό ενώ η πρώτη αγάπη της χώρας είναι το PC.

          Γενικά από όπου έχει περάσει έστω κι από σπόντα κομμουνισμός, το PC είναι πρώτη μούρη στο gaming. Θέλει εξήγηση αυτό, αλλά θα παραείναι off topic.

        • vonzuchter
        • Πλεηστεσιο παντοντε ηταν πρωτο στην Ευρωπη σε ολες τις γενιες. Απλα στην Ελλαδα ειναι ειδικη κατασταση επειδη ο Ελληνας τρωει κολληματα σαν καταναλωτης και αμα μαθει κατι δεν ξεκολλαει. Για αυτο ειμαστε η μοναδικη χωρα που πουλαει ακομα το ποδοσφαιρακι το προ γιατι με αυτο εμαθε ο ελληνας. Ετσι ειναι και με το πλεηστεσιο. Πολλοι λενε αντι για 'παιζω βιντεογκεημς' 'παιζω πλεηστεσιο'. 'Η σε ρωταει καποιος πχ ποιο ειναι το χομπι σου? και εσυ απαντας βιντεογκεημς. Και το σχολιο του ' α εχεις πλεηστεσιο; και εγω πηρα στα παιδια' Εδω εποχες 2006 εως 2009 που το PS3 σαπιζε στα ραφια ολου του πλανητη και οι παντες αγοραζαν 360 και Wii , εδω εσκαγαν 600ρες για πλεηστεσιο. Οπως και να εχει αυτο που γινεται εδω με το switch εχει να γινει απο εποχες gameboy και ποκεμον. Γενικα το brand nintendo ζει εποχες 90ς. Φιγουρες κουκλους παιχνιδια ολα τα μαγαζια ακομα και τα σουπερ μαρκετ πουλανε. Αυτο προσπαθει να εξαργυρωσει η Νιντεντο. Επισης πολλοι εχουν συνδυασμο PC και Switch εδω διοτι το PC gaming εχει πολυ κοινο , στην Ελλαδα εχει γνωρισει μεγαλη πτωση λογω κοστους.

    • paulgouv
    • @joehok https://gamingbolt.com/nintendo-switch-sells-650000-units-in-germany-in-first-year-is-the-fastest-selling-nintendo-system-of-all-time-there πρώτο αποτέλεσμα σε αναζήτηση ''Nintendo Switch Germany Sales'' και απο πολλά μέσα...''Nintendo has confirmed that the Switch sold 650,000 units in Germany in its first year'' Που ισχυρίζεται το αντίθετο η Nintendo?Αλλη Nintendo έκανε cofirm :p

      • joehok
      • Οχι βρε απλά έχει άρθρα που η νιντεντο ισχυρίζεται ότι έκανε το γρηγορότερο εξάμηνο σε κονσόλα σε Γερμανία... βέβαια λένε ξεπέρασε το wii οπότε μπορεί απλά να αναφέρουν με τις δικές τους καθαρά κονσόλες και όχι του ανταγωνισμού. Ξέρεις τώρα ποσο απατεώνες είναι όλοι τουςμς τις ανακοινώσεις....και γω επίσης ανέφερα χωρίς να το έχω εξακριβωμένο ότι τα δικά σου δεδομένα είναι πιο σωστά κ ρεαλιστικά.

    • nkav64
    • @sdragon, η κονσόλα πουλάει για το σύνολο του πακέτου δυνατοτήτων που προσφέρει. Μέσα σε αυτά και η υβριδική φύση της. Προφανώς αν δεν είχε καλά παιχνίδια δεν θα πούλαγε. Μετράει και η όποια επιστροφή ορισμένων μεγάλων publishers. Άλλοι επανήλθαν με επιτυχία, άλλοι τα έκαναν μαντάρα όπως φέτος η ΕΑ με το FIFA 20 Legacy Edition. Από εκεί και πέρα, που στηρίζεται το γεγονός οτι το Switch πουλάει ως φορητό;

*