Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nolan North: Δεν θα υπάρχει Uncharted 5 για τον Nathan Drake

*
Ο Nolan North σε συνέντευξη που παραχώρησε στο outlet OnlySP στη Supanova Comic Con & Gaming μίλησε για την ελπίδα των fans της σειράς Uncharted να εμφανιστεί και στο Uncharted 5. Ο ίδιος απάντησε πως παρά το γεγονός ότι η προσμονή του κοινού είναι μεγάλη, «το καράβι αυτό έχει σαλπάρει». Είναι χαρούμενος όμως γιατί είναι υπέροχο που βλέπει την αγάπη του κοινού για όλους αυτούς τους χαρακτήρες που η σειρά εγκαθίδρυσε. Γενικά μιλώντας για ολόκληρη τη σειρά Uncharted και την πορεία της, ο ίδιος δεν περίμενε πως θα γίνει το φαινόμενο που είναι σήμερα. Μετά την επιτυχία του 2ου και την αναγνώριση που άρχισε να δέχεται η σειρά από τον κόσμο εμφανίστηκαν και τα επόμενα κεφάλαια της σειράς Uncharted, ωστόσο όπως σημείωσε και ο ίδιος ο Nolan North, κανείς δεν θέλει να παρακάνει και κάποια στιγμή πρέπει να υπάρχει ένα τέλος, ακόμα και αν αυτό αφήνει μια πικρόγλυκη γεύση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*