Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Christophe Derennes είναι ο νέος διευθυντής της Ubisoft Montreal

*
Μετά τις πρόσφατες αναταραχές και απομακρύνσεις στελεχών λόγω κατηγοριών για σεξουαλική (και όχι μόνο) κακοποίηση, η Ubisoft Montreal αποκτά νέο διευθυντή που δεν είναι άλλος από τον Christophe Derennes. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την απομάκρυνση των Serge Hascoet, Cecile Cornet και Yannis Mallat και πλέον ο Derennes έχει πάρει τη θέση του τελευταίου. Η Christine Burgess Quemard θα επιβλέπει πλέον όλα τα άλλα studios της γαλλικής εταιρείας στον Καναδά. Ο Derennes ήταν ο αντιπρόεδρος του τμήματος παραγωγής του studio και αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα για τα νέα του καθήκοντα, ιστοσελίδα του εξωτερικού κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε εσωτερική αλληλογραφία της εταιρείας. Σύμφωνα με τα έγγραφα που εμφανίστηκαν, στόχος του Derennes είναι αρχικά να επαναφέρει την ηρεμία στο studio και να επιβλέψει όλες τις αλλαγές που έχει δώσει εντολή ο Guillemot να γίνουν για να μην επαναληφθούν δυσάρεστα περιστατικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*