Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Hideo Kojima συνεχίζει να τρελαίνει τους fans του Death Stranding (εικόνες)

*
Ο Hideo Kojima χρησιμοποιεί για άλλη μια φορά τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media για να teaseάρει το Death Stranding με νέο υλικό και προκαλεί πανζουρλισμό. Μετά το ανοιχτό ενδεχόμενο που άφησε να δούμε σύντομα ένα νέο trailer για το νέο του game, ανέβασε μια σειρά από tweets με φωτογραφικό υλικό από το χώρο εργασίας του. Μέσα στις εικόνες του περιβάλλοντος βρίσκονται και οθόνες που προβάλλουν (πιθανότατα) το game και όπως είναι λογικό, τα social media «πήραν φωτιά». Στην πρώτη εικόνα που θα δείτε παρακάτω, κάποιοι fans σημειώνουν πως φαίνεται ένα νέο δείγμα art από το game με έντονο το κόκκινο χρώμα. Δεν είναι δε λίγες οι εικασίες πως σε αυτό απεικονίζεται ο χαρακτήρας με τη χρυσή μάσκα που είδαμε στο TGS 2018 trailer (και τη φωνή στον οποίο θα δανείσει ο Troy Baker).



Στη δεύτερη εικόνα, ο Kojima δείχνει άλλο ένα in-game πλάνο του Death Stranding στο background, αρκετά θολό και οι περισσότεροι fans εικάζουν πως είναι μια σκηνή με πρωταγωνιστή τον Sam.



H τρίτη εικόνα ήρθε από ένα διπλό post του Kojima και στο οποίο φαίνεται (στα δεξιά) ένα DualShock 4 μπροστά από μια οθόνη και ο Sam που είναι γονατισμένος και κρύβεται στο γρασίδι.



Ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε νεότερα για το Death Stranding και να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που έχουμε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει εντός του 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Kojima Productions

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*