Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Joe Walsh μιλάει για τα πλάνα της Mediatonic σχετικά με το Fall Guys

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Joe Walsh της Mediatonic, lead designer του Fall Guys, αναφέρθηκε στα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας για το παιχνίδι. Βασική προτεραιότητα της ομάδας ανάπτυξης είναι η υιοθέτηση ενός anti-cheat system. Για όσους δεν γνωρίζουν, οι cheaters έχουν βρει τρόπο να ίπτανται, οδεύονας έτσι με εύκολο τρόπο προς τη νίκη. Στα άμεσα σχέδια είναι επίσης η προσθήκη νέων accessibility options, όπως το colorblind mode και η δυνατότητα για cross-platform πλαυ.

Μια ακόμα πρσθήκη που ζητούν επίμονα οι fans είναι οι custom servers, όπου οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν δικά τους τουρνουά, δίχως να ανησυχούν για "εισβολή" ξένων. Αυτός ίσως είναι ένας τρόπος να κερδίσουν πιο εύκολα το five-win streak trophy.


Τέλος όταν ρωτήθηκε σχετικά με την κυκλοφορία του Fall Guys σε Xbox One και Nintendo Switch, ο Walsh απάντησε, "Ίσως μια μέρα".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*