Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Marty O'Donnell κερδίζει τη δίκη για μήνυση εναντίον της Bungie

O πολυβραβευμένος συνθέτης Marty O'Donnell κέρδισε τελικά την μήνυση που είχε υποβάλλει κατά της Bungie. Η τελική απόφαση, υπό την διαιτησία της Sharon S. Amrstrong, αναφέρει ότι η Bungie παραβίασε την υποχρέωση καλής πίστης και θεμιτών όρων συναλλαγής όταν παρακράτησε μετοχές και την συμμετοχή στο σχέδιο των κερδών. Οι δρόμοι του O'Donnell με της Bungie χώρισαν στις 11 Απριλίου 2014, όταν και ο συνθέτης δήλωσε πως απολύθηκε "χωρίς αιτία". Η εταιρεία παρακράτησε τις μετοχές του, επικαλούμενη την συμφωνία που είχε υπογράψει ο O'Donnell, η οποία και ανέφερε πως θα παραχωρήσει τις μετοχές του στην Bungie αν έφευγε οικειοθελώς.



Σύμφωνα με την διάταξη που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Seattle, ο O'Donnell έχει είτε το δικαίωμα απόκτησης 192,187.5 κοινών μετοχών της Bungie, είτε μετρητών που αντιστοιχούν στο 20% των κοινών και προνομιούχων μετοχών με την ονομαστική αξία που αυτές είχαν στις 11 Απριλίου 2014, είτε το χρηματικό αντίστοιχο του 50% των κεκτημένων κοινών μετοχών, όπως αυτές αποτιμήθηκαν στις 2 Ιουλίου 2014. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι με την Highwire Games, ο O'Donnell δεν παραβίασε το συμφωνητικό μη άσκησης ανταγωνισμού, αφού δεν παρουσιάστηκε κάτι τέτοιο. Τέλος, ο O'Donnell ήρθε σε συμβιβασμό πάνω σε μια άλλη μήνυση που είχε υποβάλλει κατά της Bungie και του Harold Ryan τον Μάιο του 2014, η οποία και έκανε λόγο για μη καταβολή κερδών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*