Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Reggie Fils-Aime επιστρέφει στα The Game Awards 2019

*
Ο γνωστός σε όλους Reggie Fils-Aime θα βρίσκεται The Game Awards 2019 ως παρουσιαστής. Όπως ανακοίνωσε o παραγωγός των βραβείων, Geoff Keighley, ο πρώην πρόεδρος της Nintendo Αμερικής θα βρίσκεται ως παρουσιαστής του show. Για την ώρα φυσικά δε γνωρίζουμε τι θα παρουσιάσει, αν και βάσει παλαιότερων εμφανίσεών του ίσως ανακοινώσει κάποιες νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών.



Ο Reggie εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα βραβεία το 2015 μιλώντας για τον Satoru Iwata μετά τον θάνατό του. Το 2016 παρουσίασε νέο υλικό του The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Στα περσινά βραβεία εμφανίστηκε δίπλα στους Phil Spencer και Shawn Layden, φέρνοντας για πρώτη φορά τους τρεις ανταγωνιστές στην ίδια σκηνή. Τα The Game Awards 2019 θα διεξαχθούν, Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 03.30.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*