Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O δημιουργός της σειράς Dishonored δουλεύει σε νέο game της Arkane Studios

*
Ο δημιουργός της σειράς Dishonored, Harvey Smith, επιβεβαίωσε πως δουλεύει πάνω σε ένα νέο game για λογαριασμό της Arkane Studios. Μάλιστα, επιβεβαίωσε πως δεν συμμετείχε καθόλου στην ανάπτυξη του Loop, αλλά εργάζεται σε ένα εντελώς διαφορετικό project μαζί και με άλλα άτομα που εργάστηκαν στα Dishonored και Prey. Μιλώντας στο ισπανικό Vandal, επιβεβαίωσε πως εργάζεται στα γραφεία της Arkane στο Austin, αλλά δεν είπε κάποια παραπάνω πληροφορία για το τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε. Σχετικά με την εξαγορά της ZeniMax από την Microsoft δε και το κατά πόσο έχει αλλάξει τα δεδομένα στο studio μέχρι σήμερα, ο Smith τόνισε πως «θα μπορούσα να πω πως δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό στην Arkane μέχρι σήμερα». Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*