Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O δημιουργός του Stardew Valley εστιάζει στην ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού

*
Ο δημιουργός του Stardew Valley, Eric Barone, δηλώνει πως είναι αφοσιωμένος στη ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού παρά στην κυκλοφορία επιπλέον updates στο πασίγνωστο farming simulator. Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά το πρώτο επίσημο Stardew Valley Cup δεν δουλεύει σε άλλα μελλοντικά updates για το Stardew Valley, αντιθέτως εστιάζει στην ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού που θα αποκαλύψει στο άμεσο μέλλον. Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο project αναφέρουν πως πρόκειται να έχει top-down perspective όπως το Stardew Valley, θα μοιάζει αρκετά σε αυτό αλλά δεν θα είναι farming simulator, αντιθέτως θα είναι κάτι διαφορετικό. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή καθώς περισσότερες πληροφορίες και η αποκάλυψη του παιχνιδιού θα γίνουν αρκετά σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*