Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O διευθυντής του τμήματος video games της Google Stadia φεύγει για τη Google Cloud

Ο Jack Buser, Director for Games της Google Stadia και πρώην PlayStation executive, εγκαταλείπει την θέση του για να ενταχθεί στο δυναμικό της Google Cloud στο τμήμα Gaming Solutions. Η ίδια η Google επιβεβαίωσε την μετακίνηση αυτή, δηλώνοντας στο Verge πως: "Το gaming είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας στην εταιρία μας και βλέπουμε μια μεγάλη εξέλιξη σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Ο νέος ρόλος του Jack θα μας επιτρέψει να κάνουμε καλύτερο το Cloud Service, το Stadia, το YouTube και τις υπόλοιπες υπηρεσίες. Υπεύθυνος του Google Stadia θα παραμείνει ο Phil Harrison, ενώ υπεύθυνος του business development και των partner management teams θα συνεχίσει να είναι ο Michael Abbattista".

Με την μετακίνηση αυτή παρατήρουμε πως η γνωστή εταιρία προσπαθεί να αλλάξει ριζικά το Stadia. Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή για να μάθουμε το μέλλον του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*