Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O πρόεδρος της Level-5 μιλάει για την επερχόμενη ταινία Ni No Kuni αλλά και για νέο τίτλο στη σειρά

*
Το ιαπωνικό Nikkei δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον πρόεδρο της Level-5 Akihiro Hino, με τον ίδιο να αναφέρεται στις εσωτερικές αλλαγές που γίνονται στο στούντιο για να αντεπεξέλθει στις συνθήκες της περιόδου, αλλά και στην επερχόμενη ταινία Ni No Kuni και πολλά ακόμη όπως θα δείτε παρακάτω.

Μιλώντας για την ταινία Ni No Kuni, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στους ιαπωνικούς κινηματογράφους στις 29 Αυγούστου 2019, δήλωσε πως αποτελεί μέρος του σχεδίου να γίνει η σειρά ένα πολύ μεγάλο franchise και γι’αυτο το στούντιο αποφάσισε να προχωρήσει στην επανακυκλοφορία του πρώτου κεφαλαίου του Ni No Kuni τον Σεπτέμβριο του 2019. Ο Akihiro Hino αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού Ni No Kuni και πως θα πρέπει να το περιμένουμε κάπου μετά την κυκλοφορία της ταινίας μαζί με μια εφαρμογή για τα κινητά.




Αναφερόμενος στη σειρά Yo-Kai Watch είπε πως το Yo-Kai Watch 4 αναπτύχθηκε από την αρχή για το Nintendo Switch και πως αποτελεί έναν τίτλο που θα μπορούν όλοι να απολαύσουν, αφού περιέχει όλα όσα έχουν αγαπήσει οι fans της σειράς. Επιπλέον δήλωσε πως το Yo-Kai Watch 4 θα συνδέεται με την επερχόμενη ταινία που θα κυκλοφορήσει στους ιαπωνικούς κινηματογράφους στις 13 Δεκεμβρίου 2019.

Σχετικά με τις καθυστερήσεις του Yo-Kai Watch 4, ο Hino είπε πως προτεραιότητα της Level-5 είναι η δημιουργία εξαιρετικών παιχνιδιών και γι’αυτό υπάρχουν κάποιες αυστηρές απαιτήσεις για την ποιότητα των παιχνιδιών πριν αυτά κυκλοφορήσουν, οπότε ακόμα και αν ένα παιχνίδι έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξή του, θα πρέπει να βρίσκεται σε ένα πολύ υψηλό ποιοτικό επίπεδο για να πάρει το πράσινο φως της κυκλοφορίας, όμως αναγνωρίζει πως η αγορά έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο που χρειάζεται σωστή διαχείριση, οπότε το στούντιο βρίσκεται σε φάση αναθεώρησης της διαδικασίας ανάπτυξης.

Στα υπόλοιπα σχέδια περιλαμβάνεται η ανανέωση του online παιχνιδιού για κινητά Fantasy Life Online, ώστε να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία για τους παίκτες, η κυκλοφορία κάποιων νέων παιχνιδιών για κινητά μέσα στο 2019 με το Dragon & Colonies του Keiji Inafume να είναι ένα από αυτά, καθώς και η κυκλοφορία ενός eSport τίτλου για τα κινητά με στόχο κυρίως τα μικρά παιδιά.

Η συνέντευξη έκλεισε με τον Akihiro Hino να δηλώνει πως θέλει η Level-5 να βρει τα πατήματά της μέχρι το τέλος του 2019 και να κερδίσει ξανά την αγάπη του κοινού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*