Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

OlliOlli Switch Stance: Τα δύο παιχνίδια της σειράς έρχονται στο Nintendo Switch

*
H developer Roll7 αποκάλυψε το OlliOlli: Switch Stance, που θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 14 Φεβρουαρίου 2019. Πρόκειται για ένα πακέτο που περιέχει το OlliOlli που λανσαρίστηκε το 2014 και το sequel OlliOlli2: Welcome to Olliwood, που κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά. Αν κρίνει κανείς από το περιεχόμενο και το πόσο διασκεδαστικά είναι τα δύο παιχνίδια, το πακέτο κρίνεται ως ιδιαίτερα ελκυστικό. Συνολικά, το OlliOlli: Switch Stance κρύβει για τους παίκτες περίπου 120 tricks και εντυπωσιακά combos, που θα τους βοηθήσουν στη συγκέντρωση βαθμών. Κάθε παιχνίδι προσφέρει 50 επίπεδα, 250 δοκιμαασίες, Spots Mode, Daily Grind αλλά και το unlockable RAD Mode. Επιπλέον, το OlliOlli 2 περιλαμβάνει το Combo Rush, a split-screen local multiplayer mode όπου μετέχουν μέχρι και τέσσερεις παίκτες. Η τιμή του OlliOlli: Switch Stance θα είναι €14,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*