Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Online Story Builder Tool για το The Walking Dead

*
Η Telltale Games λανσάρισε το online Story Builder tool για το The Walking Dead, επιτρέποντας στους παίκτες να ζήσουν ξανά κομβικά σημεία του παιχνιδιού, να κάνουν ξανά τις επιλογές τους σε προηγούμενους τίτλους της σειράς και όλα αυτά να τα εισάγουν στο The Walking Dead: The Final Season, από 14 Αυγούστου, οπότε και θα λανσαριστεί. Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη μέσω ενός web browser και είναι ιδιαίτερα απλή στη χρήση. Για όσους δεν έχουν ασχοληθεί ως τώρα με τη σειρά, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι τα spoilers κάνουν πάρτυ και είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για όσους θέλουν να εξοικειωθούν με την ιστορία χωρίς να παίξουν τα προηγούμενα 19 επεισόδια. Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία στο Story Builder, μπορείτε να συνδέσετε το λογαριασμό σας στην Telltale και να ανεβάσετε τις επιλογές σας στο cloud. Αυτές θα εισαχθούν στο The Final Season και όσο προχωράει η ιστορία θα διαπιστώνετε τα αποτελέσματα των επιλογών σας. Πέρα από αυτά, το The Final Season θα αναγνωρίζει τα local save files σας από προηγούμενα ολοκληρωμένα play-throughs των A New Frontier, Season Two, και Season One από το The Walking Dead: The Telltale Series Collection. Τέλος είναι δυνατή η εισαγωγή partial saves από το Season One. Στην ανωτέρω διαδικασία ισχύουν όλοι οι περιορισμοί που διέπουν το cross-platform play. Δηλαδή, δεν είναι δυνατή η μεταφορά της προόδου από το PS4 στο Xbox One, και το αντίστροφο, όμως αυτό επιτρέπεται από PC σε κονσόλες και το αντίστροφο. Τέλος, όλες οι πλατφόρμες μπορούν να δεχτούν αρχεία από iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*