Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Open World θα είναι το επόμενο BioShock videogame

*
Η 2K Games έχει δημιουργήσει ένα νέο studio για να ασχοληθεί με το επόμενο BioShock videogame και φαίνεται πως κάποιες πρώτες πληροφορίες (όπως ότι θα είναι open world) είδαν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, η Cloud Chamber ξεκινάει προσλήψεις για διάφορες θέσεις, όπως AI Programmer, UI/UX designer, Tools Programmer, Senior World Designer, Senior Technical Designer και Senior Writer για εργασία στα γραφεία της στο Montreal. Οι αγγελίες αναφέρουν εργασία πάνω σε “character-driven stories” και ένα open world setting. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και πιο συγκεκριμένα η αγγελία του AI Programmer, όπου και σημειώνεται πως θα πρέπει να δουλέψει πάνω σε ένα “urban crowd system” και στις κλίμακες εχθρικής συμπεριφοράς της ΑΙ προς τον παίκτη. Μένει να δούμε πλέον πότε θα έχουμε κάποια πρώτα στοιχεία για το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*