Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Opening Night Live, επιβεβαιώθηκαν νέα trailers για Mafia: Definitive Edition και Star Wars: Squadrons

*
To Opening Night Live της φετινής Gamescom θα έχει δύο ακόμη επιβεβαιωμένα trailers, αυτά για τα Mafia: Definitive Edition και Star Wars: Squadrons. Ο επίσημος λογαριασμός του Mafia game επιβεβαίωσε την είδηση, αναφέροντας πως την Πέμπτη το βράδυ θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε ένα νέο narrative trailer στο πλαίσιο της παρουσίασης του Geoff Keighley. Στόχος του νέου trailer είναι να παρουσιάζει μια πιο «βαθιά» ματιά στην ιστορία και να δείξει μερικά ακόμη cut-scenes που έχουν δημιουργηθεί από το μηδέν. Το Mafia: Definitive Edition έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία σε PC, PS4 και Xbox One στις 25 Σεπτεμβρίου.



Σε ό,τι αφορά το Star Wars: Squadrons, το πρώτο gameplay video θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση και θα μας δείξει τι νέο μας περιμένει στον κόσμο του franchise.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*