Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Overwatch League: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα events με επιστροφή θεατών στην Κίνα

*
Το Overwatch League μπαίνει στην τέταρτη σεζόν του η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τα πρώτα events με κόσμο για την αγορά της Κίνας. Συγκεκριμένα, τα events θα γίνουν σε τρεις πόλης και συγκεκριμένα στην Hangzhou τον Ιούνιο, στην Shanghai τον Ιούλιο και στην Guangzhou τον Αύγουστο και θα έχουν έναν υβριδικό χαρακτήρα. Θα μεταδοθούν δηλαδή online, αλλά θα έχουν και έναν μικρό αριθμό θεατών, τηρώντας πάντα τις οδηγίες των τοπικών αρχών και των υπευθύνων για θέματα υγείας και καταπολέμησης του κορονοϊού. Οι 5 κινεζικές ομάδες Hunters, Charge, Spark, Valiant και Dragons θα ταξιδέψουν στα events αυτά, την ώρα που οι αντίστοιχες κορεατικές NYXL, Fusion και Dynasty θα αγωνιστούν από το χώρο τους. Η νέα σεζόν του Overwatch League ξεκινάει στις 16 Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*