Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS Vita devs ακυρώνουν τα παιχνίδια τους μετά το ξαφνικό κλείσιμο του online store

*
Η Sony αποφάσισε να κλείσει το online store του PS Vita στις 27 Αυγούστου, παρά τα νέα παιχνίδια που βρίσκονται ακόμα σε ανάπτυξη για τη φορητή κονσόλα. Αυτό ανάγκασε αρκετούς indie devs να ακυρώσουν τα project τους ή και άλλους να τα ολοκληρώσουν γρηγορότερα για να προλάβουν την κυκλοφορία πριν το κλείσιμο.

Η Lillymo Games γράφει στο twitter: "Με τα σημερινά νέα για το κλείσιμο του online store, έπρεπε δυστυχώς να ακυρώσουμε την κυκλοφορία του επόμενου παιχνιδιού μας στο PS Vita", Ενώ συνεχίζει: "Το κατάστημα θα είναι κλειστό πριν την ολοκλήρωση του επόμενου τίτλου μας, οπότε φαίνεται ότι το Habroxia 2 θα είναι η τελευταία μας κυκλοφορία στο Vita"


Από την άλλη ωστόσο, υπάρχουν και τα στούντιο που επισπεύδουν να ολοκληρώσουν τα παιχνίδια τους, για να προλάβουν τη διορία πριν το κλείσιμο, όπως η Suicidal Robot Games.

Υπενθυμίζεται ότι η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα κλείσουν τα online stores των PS3 και PSP στις 2 Ιουλίου και πως στις 27 Αυγούστου θα ακολουθήσει εκείνο του PS Vita.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*