Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Τι ισχύει για την κυκλοφορία του στην Ελλάδα

*
Η Sony θα μιλήσει για πρώτη φορά επίσημα για τα games του PS5 την Πέμπτη, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που μας ρωτάνε τι θα συμβεί με την κυκλοφορία του στην Ελλάδα. Η νέα κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει εντός εορταστικής περιόδου του 2020, ενώ πρόσφατα ο Jim Ryan σημείωσε πως στόχος της Sony είναι ένα παγκόσμιο λανσάρισμα. Οι αναφορές για πιθανές αλλαγές στα πλάνα λόγω κορονοϊού είναι αρκετές μεν, ωστόσο φαίνεται πως αν δημιουργήσουν κάπου πρόβλημα, αυτό θα είναι στον όγκο συστημάτων που θα μπορούν να παράγονται. Κάτι τέτοιο προφανώς θα σημάνει και μειωμένο στοκ στα καταστήματα για την περίοδο λανσαρίσματος. Τι λένε τώρα τα δεδομένα; Η λογική της ταυτόχρονης κυκλοφορίας προφανώς και δεν μπορεί να περιλαμβάνει όλες τις χώρες του πλανήτη την ίδια στιγμή, καθώς πάντα (και για όλες τις εταιρείες) υπάρχουν προτεραιότητες.


Μάθετε τα πάντα για το PS5




Η Ελλάδα, αν και χαρακτηρίζεται ως PlayStation Country λόγω της κυριαρχίας του PlayStation, θα έρθει αντιμέτωπη με δύο πιθανότητες. Η πρώτη είναι να έχει μεν κάποια λίγα συστήματα την πρώτη ημέρα διάθεσης και να λανσαριστεί το σύστημα και εδώ ταυτόχρονα με τις μεγάλες αγορές του εξωτερικού. Η δεύτερη είναι να μην είμαστε στο πρώτο κύμα λανσαρίσματος, αλλά να είμαστε στο αμέσως επόμενο. Υπενθυμίζεται ότι για τα του PS4, η Sony αποφάσισε κάτι ως ενδιάμεσο wave μετά τη χώρα μας, αφού στις μεγάλες αγορές το σύστημα κυκλοφόρησε στις 29 Νοεμβρίου 2013, ενώ στα μέρη μας ήρθε σχεδόν 2 εβδομάδες μετά με ένα πιο «λογικό» στοκ. Να σημειωθεί μάλιστα πως η απόφαση αυτή πάρθηκε, καθώς αν η χώρα μας βρισκόταν στην πρώτη περίπτωση, οι κονσόλες δεν θα έφταναν ούτε για ένα μικρό ποσοστό των προ-παραγγελιών. Κάτι ανάλογο αναμένεται και για το PS5, οπότε περιμένουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*